Lej en campingvogn, og nyd en ferie i det skønne Grenaa på Djursland

Man behøver ikke at eje en campingvogn for at kunne tage på campingferie i Jylland - tværtimod! Hos Grenaa Strand Camping kan du leje en campingvogn, så du og familien kan nyde en velfortjent ferie i en af vores campingvogne på vores skønne campingplads beliggende i Grenaa, tæt på Ebeltoft. Campingvognen er et hyggeligt alternativ til teltet, fordi den holder på varmen, og man behøver ikke bekymre sig om fugt eller regn indenfor. Vores campingplads ligger i et af Grenaas dejligste naturskønne og rolige omgivelser, og egner sig især godt til ferie med børnene.

 

Campingvognenes faciliteter og priser på udlejning

Vi tilbyder attraktive campingvogne til udlejning, så du kun behøver at medbringe det mest nødvendige. Ligesom så meget andet på pladsen, ligger campingvognene tæt på stranden og er ideelle til børnefamilier.


I vores udlejningscampingvogne er der sengepladser til 4-5 personer. Derudover fås de alle med:

 

  • Uden dyner og puder 
  • Et lille køkken med gasblus, køleskab og kaffemaskine
  • Tallerkener og bestik
  • Fortelt med havestole- og bord

 

Prisen for leje af en campingvogn på vores campingplads er:

  • dag: fra 570,-
  • uge: fra 3.850,-

Lej en campingvogn hos os, og glæd dig til din næste ferie

Hos os får du en campingplads, hvor der er plads til alle familiemedlemmer, store som små. Pladsen egner sig især godt til børn, og vi ønsker, at det skal være sjovt og rart at være på ferie hos os. Derfor sørger vi også for, at der er mange aktiviteter og underholdning for børnene, mens de voksne har mulighed for at være med eller blot slappe af ved swimmingpoolen eller gå en tur på stranden. I kan også tage et smut til Grenaa, som har mange specialbutikker, eller tage ind til det charmerende Ebeltoft. Er I glade for at give den gas på jernhesten, så ligger der en sjov og udfordrende mountainbikerute på 23 kilometer lige ved siden af pladsen - mulighederne er mange!

 

Har du spørgsmål til udledning af vores campingvogne, eller ønsker du at booke din næste ferie, er du meget velkommen til at ringe og tage en snak med os på telefon: 86 32 17 18. Du kan også booke online ved at klikke her.