Luksuscamping i Danmark

Grenaa Strand Camping er en Elite Camp

Hos Grenaa Strand Camping er vi stolte af at kunne kalde os selv for en elitecampingplads. Som Elite Camp går vi en tand ekstra op i kvaliteten af alt fra vores faciliteter, rengøring, pladsen og service. For at gå under titlen som Elite Camp er der nogle helt specifikke krav for kvalitet og standarder, man skal leve op til, og en eliteplads henvender sig derfor til campinggæster, der sætter pris på høj kvalitet, men til fornuftige priser.

Mere luksus, nydelse og afslapning
Blandt andet med gratis WiFi

På en eliteplads vil I som gæster opleve ekstra fokus på kvalitet, rengøring og kundeservice, hvilket giver jer trygheden og friheden til at nyde mere. Vores øgede fokus på kvalitet og luksus danner de bedste rammer for en god campingferie, hvor I kan slappe 100 % af og nyde ferien, for hos Grenaa Strand Camping er det vores gæster, der er i højsædet. Vi sørger for at pladsens faciliteter altid er i orden, og skulle I opleve noget, der ikke stemmer overens med jeres forventninger, tager vi hånd om det med det samme.

Luksus camping for enhver

Uanset om I er vennegruppe, kærestepar eller familie, om I er til den aktive campingferie pakket med oplevelser eller til en afslapningsferie med masser af tid til solbadning, lange gåture og gode bøger, vil I opleve en luksus og en frihed ved Grenaa Strand Camping som Elite Camp.

Da vi hvert år får rigtig mange familier på vores plads, har Grenaa Strand Camping sat sig grundigt ind i, hvad de små stiller af krav og ønsker, når de skal på campingferie med mor og far. Er I en børnefamilie kan I derfor være helt rolige – vi er en yderst børnevenlig campingplads, der har et utal af aktiviteter og faciliteter for børn i alle aldre, så vi tør godt love, at de små ikke kommer til at kede sig. Vi vil derfor også gerne undskylde på forhånd, hvis ungerne bliver umulige at hive med hjem igen, når ferien er slut…

Kvalitet, der rækker længere

Grenaa Strand Camping er en 4-stjernet campingplads, og når I booker en plads hos os, får I en oplevelse af vaskeægte luksus camping med fokus på kvalitet og service.

Vi bestræber os efter, at vores øgede sans for kvalitet skal skinne igennem på alle måder, og vi går derfor højt op i, at I skal mærke den lige fra I tager den første kontakt til os, til I tjekker ud fra campingpladsen, når jeres ferie er slut. Som beboere på vores campingplads er det jer, der er i højsædet, og vores dygtige og servicemindede medarbejdere på Grenaa Strand Camping vil til hver en tid gøre deres ypperligste for at imødekomme netop jeres behov og ønsker.

Vil du også opleve luksus camping på Djursland?

Uanset om du kommer med telt og liggeunderlag, campingvogn og fortelt eller tjekker ind i en af vores standardhytter eller luksushytter, ser vi frem til at yde dig den bedste service og lade dig opleve kvaliteten på vores campingplads i det smukke Djursland.

Kort sagt henvender en eliteplads sig til alle, der sætter pris på kvalitet under deres campingferie, og så er det lige meget, om du er ung eller gammel, lav eller høj, løber eller solbader. Vores engagerede medarbejdere står desuden til hver en tid klar til at rådgive dig om alt fra aktiviteter i området til faciliteter på pladsen.

Vil du vide mere om det at høre under betegnelsen ’Elite Camp’, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Grenaa Strand Camping på 70 87 61 08 eller sende en mail til info@grenaastrandcamping.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og se dig på vores eliteplads!