Overvejer i at holde ferie i Jylland?

Det kan vi godt forstå, for Jylland er noget helt særligt.

Bor du allerede i Jylland, ved du helt sikkert, hvad jeg taler om. Og hvis du ikke gør, finder du ud af, hvad jeg mener, når du kommer hjem fra din ferie her. Om du er her i det tidlige forår, om sommeren eller i den skønne danske sensommer, så er Jylland et stort tagselvbord af oplevelser. Og midt i det hele ligger Grenaa Strand Camping lige ud til den skønneste hvide sandstrand, i perfekt afstand til utallige oplevelser.

 

Bo hos Grenaa Strand Camping – et stenkast fra storbyen Aarhus

Når du bor hos os, tager det mindre end en time i bil til fx storbyen Århus. Besøg spændende moderne museer som Den Gamle By eller Moesgaard Museum, som tager jer på rejse tilbage i tiden gennem udstillinger, der er eventyrligt anderledes opbygget. Er I mere til fart og fysisk udfoldelse, til shopping eller til spændende kulinariske oplevelser, så har Århus det hele.

Eller nyd nærområdet, så kan I se frem til en bred vifte af valgmuligheder, der omfatter de kendte attraktioner som fx Djurs Sommerland eller Ree Park Safari (20 minutter i bil). Her er vores bedste bud:

  • Oplev også de mere ukendte som fx en tur på mountainbike-ruten lige ved siden af campingpladsen eller en gysende gåtur omkring Ruggård Slots sø (et af de mere kendte steder i Danmark, hvor hekseforfølgelser fandt sted, mange lokale kvinder blev udsat for heksetesten i søen ved slottet).
  • En cykeltur til Høbjerg Gårdbutik for at købe ny plukkede søde jordbær eller friskopgravede kartofler til aftensmaden, bør I heller ikke gå glip af. Og når nu I er derude, så snyd ikke jer selv for en pause i cafeen, hvor dagens hjemmelavede bagværk kan nydes til en kop kaffe eller et glas iskoldt saftevand.
  • Fortsæt derefter til Katholm Slot gennem den smalle fascinerende Hulvej, hvor de gamle træer bærer præg af, at for store biler har forsøgt at klemme sige igennem den smalle passage, forbi slottet og på grusvej tilbage til campingpladsen, uden forstyrrende biler til at overdøve lyden af lærkerne, der svæver over de marker, I kommer forbi. Er der noget der lyder mere af dansk sommer, end lærkesang?

Tilbage på campingpladsen kan I sende børnene op i børnehjørnet, hvor de kan deltage i dagens aktiviteter. Og I kan nu slappe lidt af, inden I begynder at tilberede aftensmaden med dagens friske grøntsager fra Høbjerg og måske en dejligt mør bøf fra Den Stolte Slagter på grillen.

 

På ferie hos Grenaa Camping serveres gode familieminder på et fad

Jylland og Djursland har så mange flere dejlige oplevelser, der bare venter på at blive fundet af jer. Der er desværre ikke nok plads til at nævne bare en brøkdel af dem her. Så hop forbi receptionen og få inspiration til de skjulte oplevelser og de unikke restauranter mm. For vi kan forsikre dig, at her skabes der minder for livet.