Lej en campingvogn, og nyd en ferie i det skønne Grenaa på Djursland.

Man behøver ikke at eje en campingvogn for at kunne tage på campingferie i Jylland - tværtimod! Hos Grenaa Strand Camping kan du leje en campingvogn, så du og familien kan nyde en velfortjent ferie, i en af vores campingvogne på vores skønne campingplads beliggende i Grenaa.          Pladsen ligger meget tæt, på en af Djurslands bedste badestrande. Campingvognen er et hyggeligt alternativ til teltet, fordi den holder på varmen, og man behøver ikke bekymre sig om fugt eller regn indenfor. Vores campingplads ligger i et af Grenaas dejlige naturskønne og rolige områder, og egner sig især godt til ferie med børnene.

 

Campingvognenes faciliteter og priser på udlejning

Vi tilbyder attraktive campingvogne til udlejning, så du kun behøver at medbringe det mest nødvendige. Ligesom så meget andet på pladsen, ligger campingvognene tæt på stranden og er ideelle til både børnefamilier, seniorer og par.


I vores udlejningscampingvogne er der plads til alt fra 5 til 7 personer. Derudover fås de alle med:

 

  • Et lille køkken med gasblus, køleskab og kaffemaskine, samt elkedel og micro ovn.
  • Tallerkener og bestik, samt andet service.
  • Fortelt med havestole- og bord.
  • Terrasse med tilhørende gasgrill.

 

Prisen for leje af en campingvogn på vores plads, kan ses under "priser og udlejningsmuligheder", i menuen.

Lej en campingvogn hos os, og glæd dig til din næste ferie

Hos os får du en campingplads, hvor der er plads til alle familiemedlemmer, store som små. Pladsen egner sig især godt til børn, og vi ønsker, at det skal være sjovt og rart at være på ferie hos os. Derfor sørger vi også for, at der er mange aktiviteter og underholdning for børnene, mens de voksne har mulighed for at være med eller blot kan slappe af ved swimmingpoolen, eller gå en tur på stranden. I kan også tage et smut til Grenaa, som har mange specialbutikker og hyggelige cafeer`.  Er i glade for at give den gas på jernhesten, så ligger heden lige over for pladsen, hvor i kan nyde en  lækker cykel tur i naturen  - Mulighederne er mange. Har du ikke selv en cykel med på turen, så har du mulighed for, at leje en cykel i Receptionen.

 

Har du spørgsmål til udledning af vores campingvogne, eller ønsker du at booke din næste ferie, er du meget velkommen til at ringe og tage en snak med os på telefon: 86 32 17 18. Du kan også booke online ved at klikke her.