Nyd en ferie i en af vores campinghytter


Hos Grenaa Strand Camping finder du et godt udvalg af campinghytter på Djursland. Pladsen ligger i Grenaa og tæt på det skønne Ebeltoft.

Leder du efter et sted, hvor du kan trække dig tilbage og nyde en fantastisk ferie med familien, så er en af vores hytter på campingpladsen en attraktiv mulighed for dig og din familie!

Vores hyggelige campinghytter er et godt alternativ til telte og campingvogne, og især vores Deluxehytter er rummelige og har plads til hele familien.

Typer af campinghytter

Vi tilbyder forskellige campinghytter, som du kan leje. En campinghytte er ideel for jer, som gerne vil slippe for bøvlet med at sætte et telt op og blot vil nyde en ferie uden de store besværligheder. I kan vælge mellem fire forskellige typer af campinghytter:

  • Standardhytte A: 15m2 nyrenoveret standardhytte med træterrasse og fuldt udstyret køkken. Her er der plads til fire personer, UDEN dyner og puder. Prisen pr. dag er fra 499,- og prisen pr. uge er fra 3.400,-.

  • Standardhytte B: 15m2 standardhytte med træterrasse. Her er der plads til seks personer, UDEN dyner og puder. Prisen pr. dag er fra 499,- og prisen pr. uge er fra 3.300,-.

  • Luksushytte: 25 m2 arkitekttegnet luksushytte med toilet og bad samt overdækket terrasse. Du får seks sengepladser UDEN dyner og puder. Lejen koster fra 690,- pr. dag og fra 4.600,- pr. uge. Prisen er for fire personer i hytten.

  • Deluxehytte: 35 m2 deluxehytte med plads til otte personer. Her får du en lys og rummelig hytte med eget toilet og bad samt et veludstyret køkken. Lejen koster fra 850,- pr. dag og fra 4900 pr. uge. Hytten er inkl. dyner og puder.

 

Husk selv at medbringe sengelinned, viskestykker, håndklæder, karklude og opvaskemiddel.

Lej en campinghytte og glæd jer til en ferie med masser af skønne oplevelser

Hos Grenaa Strand Camping er du og din familie sikre på at få en ferie, I sent glemmer og ikke vil hjem fra. Vi sørger for en lang række af aktiviteter, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse på pladsen og uden for pladsen. I vores børnehjørne, kan man møde andre fra pladsen, mens man tegner, spiller spil, laver perler eller bager boller. Man kan også hoppe på vores nye trampoliner eller lege pirat på vores 24 meter lange piratskib på legepladsen. Er I lidt af nogle vandhunde, er der selvfølgelig også en swimmingpool, hvor I kan bade og slappe af, og stranden ligger kun få minutters gang fra pladsen.

 

Har du spørgsmål til vores campinghytter, eller ønsker du at booke, kan du ringe til os på telefon: 86 32 17 18. Du kan også booke en campinghytte online hos os lige her

Hvilke typer hytter kan man leje?

Vi har 4 typer hytter:

  • Standardhytter på 15 m2 til 6 personer, med køjer i opholdrum
  • Standardhytter på 15 m2 til 4 personer med fuldt udstyret køkken
  • Luksushytter på 25 m2 til 6 personer med toilet og bad
  • Deluxe hytter på 35 m2 til 8 personer med toilet og bad

Hvad skal jeg selv tage med?

I alle hytterne skal du selv medbringe sengelinned, håndklæder, klude, viskestykker, opvaskemiddel, håndsæbe.

I Standardhytterne og Luksushytterne skal du desuden medbringe dyner og puder selv.

Er der toilet i hytterne?

I Luksushytterne og i Deluxehytterne er der toilet og bad.