Nyd en dejlig ferie, i en af vores mange hyggelige hytter.


Hos Grenaa Strand Camping, på Djursland, finder du et godt udvalg af campinghytter. Pladsen ligger i det skønne Grenaa og helt tæt, på en af Djurslands bedste badestrande.

Leder du efter et sted, hvor du kan trække dig tilbage og nyde en fantastisk ferie med familien, så er en af vores hytter på campingpladsen en attraktiv mulighed for dig og din familie!

Vores hyggelige hytter er et godt alternativ, til eget telt eller campingvogn, og især vores Deluxe hytter og Grenaa hytter, er rummelige og har plads til hele familien. 

Vi har flere forskellige kategorier af hytter, som alle kan ses, hvis du går ind på vores virtuelle rundtur på hjemmesiden.

Typer af hytter til udlejning.

På Grenaa Strand Camping, tilbyder vi forskellige typer af hytter, som du kan leje. En campinghytte er ideel for jer, som eks. gerne vil slippe for arbejdet, med at sætte et telt op og blot vil nyde en ferie, uden de store besværligheder. Vi har flere forskellige typer hytter, som i kan vælge imellem:

 • Standardhytte A: 15m2 Nyrenoveret standardhytte med tilhørende træterrasse, og fuldt udstyret køkken. Denne hytte er uden toilet og bad. Her er der plads til 4 personer. Hytten er UDEN dyner og puder. Dyner og puder kan lejes i receptionen, eller alternativt, kan i tage jeres eget med hjemme fra. 

 • Standardhytte B: 15m2 Standardhytte, med tilhørende træterrasse. I denne hytte er der kun indlagt koldt vand. Hytten er uden toilet og bad. Her er der plads til 6 personer. Hytten er UDEN dyner og puder. Dyner og puder kan lejes i receptionen, eller alternativt, kan i tage jeres eget med hjemme fra.  

 • Luksus hytte: 25 m2 Luksus hytte, med overdækket terrasse, veludstyret køkken, samt eget toilet og bad. Her er der plads til 6 personer. Hytten er UDEN dyner og puder. Dyner og puder kan lejes i receptionen, eller alternativt, kan i tage jeres eget med hjemme fra. Prisen er for fire personer i hytten.

 • Deluxe hytte: 35 m2 Deluxe hytte med, med overdækket terrasse, veludstyret køkken, samt eget toilet og bad. Her er der plads til 8 personer. Hytten er uden dyner og puder. Dyner og puder kan lejes i receptionen, eller alternativt, kan i tage jeres eget med hjemme fra. Prisen er for 4 personer i hytten.

 • Grenaa Hytte: 42 m2 Grenaa Hytte, med udendørs spa. Tilhørende lækker terrasse, samt eget toilet og bad. Desuden er der klimaanlæg og egen kode, til privat internet. Her er der plads til 6 personer. Hytten er uden dyner og puder. Dyner og puder kan lejes i receptionen, eller alternativt, kan i tage jeres eget med hjemme fra. Prisen er for 6 personer i hytten.

Husk selv at medbringe evt. dyner og puder, sengelinned, viskestykker, håndklæder, karklude og opvaskemiddel.

Du har også mulighed for, at kunne leje dyne-og pude sæt, håndklæder, barnestole og weekendsenge. 

Lej en  hyggelig hytte, og glæd jer til, at nyde en ferie med masser af skønne oplevelser omkring jer.

Hos Grenaa Strand Camping er du og din familie sikre på at få en fantastisk ferie, som i sent vil glemme.... og ej heller ønsker, at tage hjem fra. På pladsen er der masser af aktiviteter, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse, både på pladsen og uden for pladsen. I vores aktivitetshus, også kaldet  Børnehjørnet, kan man møde andre børn fra pladsen, og nyde det sociale, imens man tegner, spiller spil, laver perler mm. Der er også mulighed for, at tage en tur på en vores hoppepuder, at hygge sig på vores overdækkede trampoliner, eller lege pirat på vores 24 meter lange piratskibs - legeplads. Er i mere til det våde element og er lidt af nogle vandhunde, så er der selvfølgelig også en lækker swimmingpool, hvor I kan bade og slappe af. Der ud over, ligger der den skønneste strand, kun få minutters gang fra pladsen.

 

Har du spørgsmål til vores hytter, eller ønsker du at booke, så er du velkommen til, at ringe til os på telefon: 86 32 17 18. Du har selvfølgelig også muligheden for, at booke online lige her. Når du booker online, sparer du 200 kr. i reservationsgebyr.

Hvilke typer hytter kan man leje?

Vi har flere forskellige typer af hytter:

 • Standard hytter, på 15 m2 til 6 personer, med køjesenge inde i opholdsrummet.
 • Standard hytter, på 15 m2 til 4 personer, med fuldt udstyret køkken.
 • Luksus hytter,  på 25 m2 til 6 personer, med eget toilet og bad.
 • Deluxe hytter, på 35 m2 til 8 personer, med eget toilet og bad
 • Grenaa hytter, på 42 m2 til 6 personer, med udendørs spa, samt eget toilet og bad.
 • Luksus Lejlighed til 6 personer, med eget toilet og bad.

Hvad skal jeg selv tage med?

I alle vores hytter, skal du selv medbringe dyner og puder, samt sengelinned. Der ud over også håndklæder, karklude, viskestykker, opvaskemiddel og håndsæbe.

Der er mulighed for, at leje dyne/pude sæt, sengelinned samt håndklæder i informationen.

Er der toilet og bad i hytterne?

- I Luksus hytterne, Deluxe hytterne, samt vores Grenaa hytter, er der eget toilet og bad.

- Bor du i en standard hytte uden toilet og bad, kan du gratis benytte begge dele, i vores lækre service bygninger.