Hos Grenå Strand Camping finder du foruden en rolig atmosfære, naturrige omgivelser og en af Danmarks smukkeste sandstrande, et væld af pladser til fastliggere. År efter år vender glade par og familier tilbage til vores campingplads, og det er vi stolte af – derfor har vi gjort det nemt for netop jer at have en fast plads på Grenå Strand Camping.

I får udover en plads som fastligger naturligvis adgang til alle de andre aktiviteter og faciliteter, som I er vant til at nyde, når I er på ferie hos os. Hvis I har et ønske om at være fastligger, og I endnu ikke har besøgt vores skønne campingplads, er I mere end velkomne til at besøge os for en rundtur og en fremvisning af vores pladser til fastliggere.

Helårsplads eller sæsonplads

I får som fastliggere på campingpladsen mulighed for at vælge den type fastliggercamping, I er interesseret i. Vi tilbyder fastliggerpladser til forårssæson, efterårssæson, sommersæson eller en helårsplads. Uanset hvilken type fastliggerplads I vælger, får I naturligvis mulighed for at campere hele den valgte sæson fra åbningsdagen og frem til lukkedatoen for den givende sæson. I kan læse om vores priser, og hvad disse inkluderer lige her.

Som fastligger på Grenaa Strand Camping er prisen for en sæson og inkluderer far, mor og børn under 18 år, fra samme husstand.

Prisen for el er 4,5 kr. pr. kWh. brugt (i år 2022). Strømprisen bliver fastsat pr. 1. marts, for året 2023.

Fastligger om sommeren – det kan du opleve

Hos Grenå Strand Camping bryster vi os af at have et væld af skønne aktiviteter i løbet af sommermånederne, hvor vi har mange glade campister på pladsen. Vi søger at ramme både børn og ældre, når vi planlægger sæsonens program, så alle kan finde aktiviteter, der falder i deres smag.

Vi har nogen faste aktiviteter i sæsonens program i kraft af vores faciliteter på pladsen; bl.a. piratgolf, swimmingpool, forskellige kreative aktiviteter i børnehjørnet, ugentligt pool party og en masse andet sommersjov. Derudover har vi én gang i ugen i løbet af sommeren besøg af brandmænd, der både giver en tur i brandbilen og garanterer en fantastisk sjov vandkamp.