Hos Grenå Strand Camping finder du foruden en rolig atmosfære, naturrige omgivelser og en af Danmarks smukkeste sandstrande, et væld af pladser til fastliggere. År efter år vender glade par og familier tilbage til vores campingplads, og det er vi stolte af – derfor har vi gjort det nemt for netop jer at have en fastligger plads på Grenå Strand Camping.

I får udover en plads som fastligger naturligvis adgang til alle de andre aktiviteter og faciliteter, som I er vant til at nyde, når I er på ferie hos os. Hvis I har et ønske om at være fastligger, og I endnu ikke har besøgt vores skønne campingplads, er I mere end velkomne til at besøge os for en rundtur og en fremvisning af vores pladser til fastliggere.

Fastliggerplads eller Forårs sæsonplads.

I har som gæster på Grenaa Strand Camping, mulighed for at vælge den type sæson plads, I er mest interesseret i. Vi tilbyder sæsonpladser til forårssæson, efterårssæson, eller en fastliggerplads. Uanset hvilken type sæson plads I vælger, får I naturligvis mulighed for at campere hele den valgte sæson, fra åbningsdagen og frem til lukkedatoen for den givende sæson. I kan læse om vores priser, og hvad disse inkluderer lige her.

Som fastligger på Grenaa Strand Camping er prisen for en sæson, gældende for: far, mor og børn under 18 år, som bor under samme husstand.

Prisen på el, for året 2024: 5,- pr. kWh

Fastligger om sommeren – det kan du opleve

Hos Grenå Strand Camping, er vi stolte af, at have et væld af skønne aktiviteter i løbet af sommermånederne, hvor vi har mange glade campister på pladsen. Vi forsøger at ramme både børn og voksne, når vi planlægger sæsonens program, så alle kan finde aktiviteter, der falder i deres smag.

Vi har nogen faste aktiviteter i sæsonens program i kraft af vores faciliteter på pladsen: bl.a. piratgolf, swimmingpool, forskellige kreative aktiviteter i børnehjørnet, ugentligt pool party, samt en masse andet sommersjov. Derudover har vi én gang i løbet af ugen i højsæsonen, besøg af brandmændene, der både giver en tur i brandbilerne og garanterer en fantastisk sjov og meget våd vandkamp.

Læs om mere prisordningen som fastligger her