Campingferie på Djursland

Søger du en campingplads nær by, natur og strand?

Tag på camping i Grenå på Djursland. Grenaa Strand Camping er en stor campingplads på Djursland, der ligger både bynært, direkte ud til en af Danmarks bedste og hvideste sandstrande samt midt i smuk og frodig natur.

Kort sagt har Grenaa Strand Camping den perfekte beliggenhed til en ferie fyldt op med både kulturelle oplevelser, indendørs og udendørs aktiviteter, afslapning og badning samt smukke gåture eller cykelture i den danske, frodige natur.

Eventyrligt anderledes

Grenaa Strand Camping er skræddersyet til det formål at give hele familien en eventyrlig og anderledes ferie, end I er vant til. Vores store campingplads på Djursland, er bygget op over et pirattema, og du vil - fra første sekund du træder ind på pladsen - opleve at eventyrerne kommer strømmende til dig! Alt fra vores store minigolfbane til vores kæmpe piratskibs legeplads vil emme af pirater og sørøvere, og sætter skub i børnenes fantasi, så de får en eventyrlig og uforglemmelig campingferie.

Camping med masser af aktiviteter

Mens familiens teenager solbader ved campingpladsens lækre pool, leger børnene aktivt på en af pladsens legepladser med de andre børn. Mor får tid til at læse den krimi, hun har haft liggende ved natbordet i et halvt år og kun har nået et enkelt kapitel af, og far får brugt mountainbiken, der har stået og samlet støv i kælderen alt for længe, i Djurslands smukke natur.

Grenaa Strand Camping råder over et væld af faciliteter og aktiviteter til enhver smag og alder. Vores store swimmingpool tiltrækker livsnyderne, der sætter pris på ultimativ afslapning, vores legepladser giver plads til udfoldelsesmuligheder og mange timers sjov og leg for de små, mens fodboldbaner, beachvolleybane, minigolfbane, basketkurv og petanquebane tiltrækker de aktive samt både små og store legebørn.

Så uanset om familiens medlemmer er til solbadning, løbeture eller sjove aktiviteter, er der plads til det hele, og da pladsen rummer alle disse faciliteter, behøver ingen af jer gå på kompromis med netop det I har lyst til!

Aktiviteter og faciliteter til enhver smag udenfor campingpladsen

Udover at pladsen råder over en masse faciliteter og aktiviteter, findes der også et utal af muligheder i områderne tæt på Grenaa Strand Camping. Er I vilde med adrenalin og kriller i maven, kan I fx besøge forlystelsesparken Djurs Sommerland, og vil I helt tæt på naturen, kan I leje cykler eller trække i kondiskoene, og udforske naturen og de mange smukke ruter, som Grenaa Strand Camping er omgivet af. Er I mere til shopping og kulturelle oplevelser, kan I besøge handelsbyen Grenaa, der byder på 3 gågader med veludstyrede shopping-muligheder, et stort udvalg af lækre caféer og restauranter, skulpturer, kunst og et blomstrende havnemiljø.

Uanset om I er til natur og strand eller kultur og shopping er der altså noget til enhver smag i de nærliggende områder!

Gå til priser på camping ->

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til Grenaa Strand Camping og de omkringliggende områders mange faciliteter, aktiviteter og muligheder? Tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag – vi står altid klar til at besvare store som små spørgsmål, om alt fra det praktiske ved camping til sjov og aktiviteter. Ring til os på 70 87 39 41 eller send en mail til info@grenaastrandcamping.dk, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.