Kom tæt på dyrenes verden i Ree Park Safari


I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Oplevelser for livet


Ree Park Safari arbejder aktivt med bevarelse af udryddelsestruede dyr med det formål at beskytte dyrene i naturen, sikre dem gode livsbetingelser i deres naturlige leveområder og aktivt arbejde for arters overlevelse. Med dette følger en masse oplevelser for livet – til gavn og glæde for natur, dyr og mennesker i parken.

Dyrene i Ree Park har god plads til aktivitet, så de får et godt liv med gode betingelser for at udleve deres naturlige adfærd.
Læs mere på reepark.dk

Vilde dyreaktiviteter

Gå ikke glip af dagens mange sjove dyreaktiviteter. Danmarks eneste geparder jager føden med 70 km/t, odderne flokkes højlydt om føden, og du kan komme tættere på både giraffer og de røde pandaer. Under en dyrefodring komme en guide med sjove fortællinger om dyrene i parken, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Besøg også de skønne aber på deres egne øer. Du møder nysgerrige lemurer, frække dødningehovedaber og flere andre abearter som du bevæger dig rundt i parken.

Land Rover Safari


Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr.

 

Amerika Expressen


Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden. Tag med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

 

Vilde dyreaktiviteter


På en walking safari, en guidet rundtur, kan I selv være med til at bestemme, hvilke dyr I kommer forbi. Undervejs fortæller guiden om dyrene og Ree Park Safaris store arbejde med naturbevarelse og udryddelsestruede dyr.