Campingferie i Grenaa, på skønne Djursland

Søger du en campingplads nær by, natur og strand....

Tag på camping i Grenå, på skønne Djursland.

Drømmer du om en campingplads i smukke naturomgivelser, direkte ud til en af Danmarks bedste og mest fantastiske hvide sandstrande, så er Grenaa Strand Camping det helt perfekt valg. Pladsen er en stor campingplads, som ligger på det skønneste Djursland. Pladsen ligger bynært, og befinder sig, midt i en smuk og frodig natur.

Kort sagt har Grenaa Strand Camping den helt perfekte beliggenhed til en ferie, med både kulturelle oplevelser, indendørs og udendørs aktiviteter, afslapning og badning, samt smukke gåture eller cykelture i den danske, frodige natur.

Eventyrligt anderledes

Grenaa Strand Camping er skræddersyet til det formål at give hele familien en eventyrlig og anderledes ferie. Vores store campingplads på Djursland, er bygget op omkring et fantastisk pirattema, og du vil - fra første sekund du træder ind på pladsen - opleve at eventyrerne kommer strømmende til dig! Alt fra vores flotte pirat minigolfbane, til vores kæmpe store piratskibs- legeplads, emmer af pirater og sørøvere, og sætter skub i både børn og voksnes fantasi, så de får en eventyrlig og uforglemmelig campingferie.

Camping med masser af aktiviteter

Mens familiens teenager ligger og solbader ved campingpladsens lækre pool, kan de mindre børn lege aktivt på en af pladsens mange legepladser, sammen med de andre børn.                                    Mor får tid til at læse den krimi, hun har haft liggende ved natbordet i et halvt år, og som hun kun har nået et enkelt kapitel af. Far kan samtidig få brugt cyklen der har stået og samlet støv i kælderen, når han nyder en tur på mountainbiken, i det omkring liggende smukke område på Djursland. Der er masser af gode muligheder, til både afslapning, hygge og den mere aktive del.

Grenaa Strand Camping råder over et væld af faciliteter og aktiviteter til enhver smag og alder. Vores store swimmingpool tiltrækker livsnyderne, der sætter pris på ultimativ afslapning, vores legepladser giver plads til udfoldelsesmuligheder og mange timers sjov og leg for de små, mens fodboldbaner, beachvolleybane, minigolfbaner, basket kurv og petanquebane tiltrækker de aktive, samt både små og store legebørn.

Så uanset om familiens medlemmer er til solbadning, løbeture eller sjove aktiviteter, så er der plads til hele familien, og ingen behøver at gå på kompromis, med det de lige har lyst til. 

Det er ferie, afslapning, selvforkælelse og hygge, når det er aller bedst!

Aktiviteter og faciliteter for enhver smag, udenfor campingpladsen.

Udover at selve camping pladsen, råder over en masse faciliteter og aktiviteter, så findes der også et utal af muligheder i områderne tæt på og omkring, Grenaa Strand Camping. Er I vilde med adrenalin, hygge og sus i maven, så kan I eks. besøge forlystelsesparken Djurs Sommerland. Ønsker i hellere, at komme helt tæt på naturen, så har I mulighed for, at leje cykler i informationen, eller trække i kondiskoene, og udforske naturen og de mange smukke ruter, som Grenaa Strand Camping er omgivet af. Er I mere til shopping og kulturelle oplevelser, kan I besøge handelsbyen Grenaa, der byder på hele 3 hyggelige gågader, med masser af shopping muligheder, et skønt udvalg af lækre caféer og restauranter, skulpturer, kunst og et blomstrende havnemiljø.

Uanset om I er til natur og strand eller kultur og shopping, så er der altså noget til enhver smag i de nærliggende områder.

Gå til priser på camping ->

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til Grenaa Strand Camping,  og de omkringliggende områders mange faciliteter, aktiviteter og muligheder, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag – vi står altid klar til at hjælpe, og forsøge at besvare små som store spørgsmål, om alt fra det praktiske ved camping, til alt det sjove og vigtige . Ring til os på tlf. nr. 86 32 17 18 eller send en mail til info@grenaastrandcamping.dk, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.