Campingferie på skønne Djursland

Søger du en campingplads nær by, natur og strand?

Tag på camping i Grenå på Djursland.

Grenaa Strand Camping er en stor campingplads, som ligger på det skønneste Djursland. Pladsen ligger bynært, og direkte ud til en af Danmarks bedste og mest fantastiske hvide sandstrande. Samtidig befinder pladsen sig, midt i en smuk og frodig natur.

Kort sagt har Grenaa Strand Camping den perfekte beliggenhed til en ferie, med både kulturelle oplevelser, indendørs og udendørs aktiviteter, afslapning og badning samt smukke gåture eller cykelture i den danske, frodige natur.

Eventyrligt anderledes

Grenaa Strand Camping er skræddersyet til det formål at give hele familien en eventyrlig og anderledes ferie. Vores store campingplads på Djursland, er bygget op omkring et fantastisk pirattema, og du vil - fra første sekund du træder ind på pladsen - opleve at eventyrerne kommer strømmende til dig! Alt fra vores store pirat minigolfbane, til vores kæmpe store piratskibs- legeplads, emmer af pirater og sørøvere, og sætter skub i både børn og voksnes fantasi, så de får en eventyrlig og uforglemmelig campingferie.

Camping med masser af aktiviteter

Mens familiens teenager solbader ved campingpladsens lækre pool, leger børnene aktivt på en af pladsens legepladser med de andre børn. Mor får tid til at læse den krimi, hun har haft liggende ved natbordet i et halvt år og kun har nået et enkelt kapitel af, og far får brugt mountainbiken, der har stået og samlet støv i kælderen alt for længe, i Djurslands smukke natur.

Grenaa Strand Camping råder over et væld af faciliteter og aktiviteter til enhver smag og alder. Vores store swimmingpool tiltrækker livsnyderne, der sætter pris på ultimativ afslapning, vores legepladser giver plads til udfoldelsesmuligheder og mange timers sjov leg for de små, mens fodboldbaner, beachvolleybane, minigolfbaner, basketkurv og petanquebane tiltrækker de aktive, samt både små og store legebørn.

Så uanset om familiens medlemmer er til solbadning, løbeture eller sjove aktiviteter, er der plads til det hele, og da pladsen rummer alle disse faciliteter, behøver ingen af jer, at gå på kompromis med netop det I har lyst til!

Aktiviteter og faciliteter til enhver smag udenfor campingpladsen

Udover at pladsen råder over en masse faciliteter og aktiviteter, findes der også et utal af muligheder i områderne tæt på Grenaa Strand Camping. Er I vilde med adrenalin, hygge og kriller i maven, kan I feks. besøge forlystelsesparken Djurs Sommerland. Ønsker i hellere, at komme helt tæt på naturen, har I mulighed for, at leje cykler i informationen, eller trække i kondiskoene, og udforske naturen og de mange smukke ruter, som Grenaa Strand Camping er omgivet af. Er I mere til shopping og kulturelle oplevelser, kan I besøge handelsbyen Grenaa, der byder på 3 hyggelige gågader med masser af shopping muligheder, et skønt udvalg af lækre caféer og restauranter, skulpturer, kunst og et blomstrende havnemiljø.

Uanset om I er til natur og strand eller kultur og shopping er der altså noget til enhver smag i de nærliggende områder!

Gå til priser på camping ->

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til Grenaa Strand Camping,  og de omkringliggende områders mange faciliteter, aktiviteter og muligheder, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag – vi står altid klar til at besvare store som små spørgsmål, om alt fra det praktiske ved camping, til alt det sjove og vigtige . Ring til os på tlf. nr. 86 32 17 18 eller send en mail til info@grenaastrandcamping.dk, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.