Luksuscamping i Danmark

Grenaa Strand Camping er en Camp Now plads.

Hos Grenaa Strand Camping er vi stolte af at kunne kalde os selv for en Camp Now plads. Som Camp Now går vi en tand ekstra op i kvaliteten af alt fra vores faciliteter, rengøring, pladsen og service. For at gå under titlen som Camp Now er der nogle helt specifikke krav for kvalitet og standarder, man skal leve op til, og en sådan plads henvender sig derfor til campinggæster, der sætter pris på høj kvalitet, men til fornuftige priser.

Mere luksus, nydelse og afslapning
Blandt andet med gratis WiFi

På en Camp Now plads, vil I som gæster opleve ekstra fokus på kvalitet, rengøring og kundeservice. Med dette håber vi, at give jer trygheden og friheden til at nyde opholdet endnu mere. Vores øgede fokus på kvalitet og luksus, danner de bedste rammer for en god campingferie, hvor I kan slappe 100 % af og bare nyde ferien.

På Grenaa Strand Camping er det vores gæster, der er i højsædet. Vi gør alt hvad vi kan, for at pladsens faciliteter altid er i orden, og skulle I opleve noget, der ikke stemmer overens med jeres forventninger, tager vi hånd om det, så hurtigt som muligt.

Luksus camping for enhver

Uanset om I er en god vennegruppe, kærestepar eller familie, om I er til den aktive campingferie pakket med oplevelser, eller i mere er til en afslapningsferie med masser af tid til solbadning, lange gåture og gode bøger, vil I opleve en luksus og en frihed ved Grenaa Strand Camping som Camp Now plads.

Da vi hvert år får rigtig mange familier på vores plads, har Grenaa Strand Camping sat sig grundigt ind i, hvad de små stiller af krav og ønsker, når de skal på campingferie med mor og far. Er I en børnefamilie kan I derfor være helt rolige – vi er en yderst børnevenlig campingplads, der har et utal af aktiviteter og faciliteter for børn i alle aldre, så vi tør godt love, at de små ikke kommer til at kede sig. Vi vil derfor også gerne undskylde på forhånd, hvis ungerne bliver umulige at hive med hjem igen, når ferien er slut…

Kvalitet, der rækker længere

Grenaa Strand Camping er en 4 ½ -stjernet campingplads, og når I booker en plads hos os, får I en oplevelse af vaskeægte luksus camping med fokus på kvalitet og service.

Vi bestræber os efter, at vores øgede sans for kvalitet skal skinne igennem på alle måder, og vi går derfor højt op i, at I skal mærke kvaliteten, lige fra I tager den første kontakt til os, til I tjekker ud fra campingpladsen, når jeres ferie er slut. Som gæster på vores campingplads er det jer, der er i højsædet, og vores dygtige og servicemindede medarbejdere på Grenaa Strand Camping, vil til hver en tid gøre deres ypperligste for at imødekomme netop jeres behov og ønsker.

Vil du også opleve luksus camping på Djursland?

Uanset om du kommer med telt og liggeunderlag, campingvogn og fortelt, eller tjekker ind i en af vores standard Hytter, Luksus Hytter, Deluxe Hytter eller Grenaa Hytter, så ser vi frem til at yde dig den bedste service og lade dig opleve kvaliteten på vores campingplads i det smukke Djursland.

Kort sagt henvender en Camp Now plads sig til alle, der sætter pris på kvalitet under deres campingferie, og så er det lige meget, om du er ung eller gammel, lav eller høj, løber eller solbader. Vores engagerede medarbejdere står desuden klar til at rådgive dig, om alt fra aktiviteter i området til faciliteter på pladsen.

Vil du vide mere om det at høre under betegnelsen Camp Now, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Grenaa Strand Camping på 86 32 17 18 eller sende en mail til info@grenaastrandcamping.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og se dig på vores Camping plads.