Flere millioner turister kan ikke tage fejl

Hos Grenaa Strand Camping er vi fortalere for at holde ferie i Danmark. Med mere end 28 millioner udenlandske turister i Danmark i 2019, tænker vi, at der ikke findes bedre bevis for, at Danmark er et skønt ferieland på alle tider af året. Ofte fokuserer vi på sommerferien, men som campist, eller hyttegæst på de danske campingpladser, er der rigtig mange weekender, småferier og hverdags getaway muligheder, som vi måske glemmer lidt i det daglige.

Grenaa Strand Camping oplever vi tit at børnefamilier bliver overraskede over, hvor meget de nåede at slappe af og hygge sig i forårets helligdagsweekender, især fordi de jo ikke skal bruge et par dage på transport frem og tilbage til feriestedet, og dermed udnytter fridagene mest muligt.

Camping tæt på Djurs Sommerland og mange andre store attraktioner, giver også familier med og uden børn rigtig mange valgmuligheder for aktiviteter, når man er gæst på Grenaa Strand Camping. Udover pladsens talrige egne aktiviteter, er der også noget for enhver smag i nærområdet. Når man kommer som besøgende på de store attraktioner i forsæsonen, slipper man for at bruge en del af dagens tid i kø ved forlystelserne, og der er plads til at fordybe sig i hajer, aber eller isbjørne, alt efter hvor man tager hen.

Sommer i Danmark

Hvor dejligt det end er at feriere i foråret i Danmark, kommer vi ikke udenom, at den danske sommer er noget helt særligt. Nyopgravede danske kartofler, jordbær med fløde, svirrende guldsmede og picnic med familien i duftende grønt græs eller på en tur på en hvid sandstand. Børnene der leger, bader, finder sommerferievenner, og forældrene der langt om længe bare slapper af i solen med en god bog, eller en podcast i øret. Det er noget af det, der kendetegner ferie i Danmark. Lige udenfor lågen på Grenaa Strand Camping finder du både skov, strand og friske fisk. Når du camperer hos os, er du på camping tæt på handelsbyen Grenå, hvor cafeer, specialbutikker og hyggelige baggårde emmer af ferie og hygge. Kom og besøg os, så fortæller vi jer, hvor i kan købe de sødeste jordbær og hvor i kan få den største is. Den findes nemlig lige her` på pladsen :)

Book en skøn ferie i Danmark hos Grenaa Strand Camping. Vi glæder os til at se jer!