Tag børnene med på en af Danmarks mest børnevenlige campingpladser

På Grenaa Strand Camping er der fokus på den børnevenlige sommerferie, hvilket man mærker allerede når man træder ind i receptionen. Her møder du et forlist piratskib med kanoner og en knækket mast, der fungerer som receptionsdisk. Har du mod på det, kan du gå gennem det kæmpe store haj gab med mange store spidse tænder, og ind i grotten med indendørs piratminigolf.

Det er oplagt at holde ferie med børn på Grenaa Strand Camping. Sommerferien igennem har vi bemandede aktiviteter for børn, med udgangspunkt i Børnehjørnet. Vi har cirkusskole, Sjov med Brandvæsnet, lysstøbning og meget mere (se aktivitetsplan for flere oplysninger). Derudover ligger vores store 24 meter lange træpiratskib krop til mange timers fantasifuld leg og fysisk udfoldelse. Vi har også boldbaner, trampoliner, hoppepuder og mange andre udfoldelsesmuligheder på pladsen.

Der er også aktiviteter for voksne

Nu går hele sommeren ikke op i børn. Vi har også lidt lækkert til forældrene, blandt andet ugentlige besøg af en vinvogn, hvor du f.eks. kan smage Camping-rom, cocktailbar for voksne til poolparty, markedsdag med små boder m.m.

Indenfor 30 minutters kørsel fra Grenaa Strand Camping finder du store attraktioner som Ree Park, Skandinavisk Dyrepark og Djurs Sommerland. Og har I MTB cykler med, så ligger Danmarks længste single-track bane lige udenfor vores indkørsel.

Uanset om du er på campingferie, teltferie eller hytteferie hos os, er det gratis at blive kølet af i vores store udendørs swimmingpool, og så skal du endelig ikke gå glip af en dag på stranden lige udenfor campingpladsens låge. Den er børnevenlig, har bemandet livreddertårn og strækker sig over 7 km med smukt hvidt sand, der indbyder til at bygge sandslotte.

Hold den perfekte ferie med jeres børn hos Grenaa Strand Camping. Book jeres ferie her!